Privatumo politika

Šioje Privatumo politikoje pateikiama informacija apie duomenų valdytojo AB „MV GROUP Production“ (J.Jasinskio g. 16F, Vilnius) vykdomą Jūsų asmens duomenų tvarkymą šioje svetainėje.

KAS YRA SLAPUKAI IR KODĖL JIE NAUDOJAMI?

Slapukai – tai maži tekstinių duomenų failai, kurie automatiškai sukuriami Jums naršant mūsų svetainėje ir yra saugomi Jūsų naudojamame įrenginyje (kompiuteryje ar mobiliajame telefone). Slapuke pateikiama anoniminė informacija ir jis siunčiamas iš peržiūrimos svetainės serverio į jūsų kompiuterį arba mobilųjį telefoną.  Slapukai gali būti seanso arba nuolatiniai. Seanso slapukai egzistuoja nuo to momento, kai atveriate savo naršyklę, iki tol, kol vėl ją užveriate. Kai užversite naršyklę, šie slapukai bus automatiškai ištrinti. Nuolatinių slapukų galiojimo laikas nustatytas iš anksto, jie lieka Jūsų naršyklėje, kol baigiasi jų galiojimas arba juos pašalinate.

Pagal paskirtį slapukai gali būti skirstomi į būtinuosius, nustatymų, statistikos, rinkodaros ir kitus. Mūsų tinklalapyje gali būti įrašomi būtinieji, statistikos ir rinkodaros slapukai. Slapukai įrašomi tik, jeigu Jūs svetainėje esančiame pranešime patvirtinate savo sutikimą, išskyrus būtinuosius ir techninius slapukus.

Trečiųjų šalių slapukai (pvz., „Google Analytics“) yra sukurti trečiųjų šalių ir naudojami duomenų analizės tikslais. Slapukai pagerina tinklalapio prieigą ir išanalizuoja vartotojų poreikius, kad galėtume suteikti patrauklesnių paslaugų, atitinkančių jų poreikius. Šią informaciją naudojame funkcionalumo ataskaitų sudarymui ir tinklalapio tobulinimui.

Slapukus naudojame siekdami pagerinti naršymo interneto svetainėje patirtį, analizuoti svetainės naudotojų elgesį ir srautus interneto svetainėje. Kad galėtume tobulinti svetainę, turime žinoti, kuri informacija labiausiai domina mūsų svetainės lankytojus, iš kurių šalių ir miestų mūsų svetainė lankoma, kiek dažnai lankytojai sugrįžta, kokią naršyklę naudoja, kokiuose įrenginiuose svetainė skaitoma ir pan. Šią informaciją renkame naudodami „Google Analytics“, „Hotjar“, „Luckyorange“ įrankius, kurie leidžia generuoti anonimiškas ataskaitas ir statistiką, taip pat „Facebook“ slapukus ir pikselius.

Plačiau apie „Google Analytics“ ir informaciją, kurią šie įrankiai leidžia rinkti, galite sužinoti čia: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=lt. Jeigu pageidaujate, kad Google Analytics įrankiai nefiksuotų informacijos apie jūsų naršymą internete, galite panaudoti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės papildinį.

 „Facebook“ slapukai ir pikseliai leidžia įvertinti, optimizuoti ir kurti auditorijas reklamos kampanijoms, kurios naudojamos „Facebook“ svetainėje. Visų pirma jis leidžia matyti, kiek vartotojų keičia įrenginius bandydami pasiekti Interneto svetaines ir „Facebook“, siekiant užtikrinti, kad Interneto svetainės „Facebook“ reklamą matytų tie mūsų vartotojai, kuriems tokia reklama bus labiausiai aktuali remiantis vartotojo peržiūrėtu ir naudotu turiniu. Išsamesnė informacija apie „Facebook Pixel“ pateikta tinklavietėje https://en-gb.facebook.com/business/help/651294705016616. „Facebook“ naudojamų slapukų ir „Facebook Pixel Re-Marketing“ galite atsisakyti savo Facebook paskyros nuostatose.

KĄ DARYTI, JEI NENORITE, KAD BŪTŲ NAUDOJAMI SLAPUKAI?

Jei pageidaujate, galite pakeisti savo naršyklės nustatymus taip, kad Jus informuotų apie slapuko įjungimą ar atnaujinimą bei kad galėtumėte pasirinkti leidžiamus ar draudžiamus slapukus, juos blokuoti. Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus, pavyzdžiui, kaip juos valdyti ar ištrinti, galite apsilankyti www.allaboutcookies.org.

DUOMENŲ SUBJEKTŲ TEISĖS IR JŲ ĮGYVENDINIMAS

Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (atšaukti savo sutikimą). Taip pat turite teisę reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkėlimą, pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (kontaktiniai duomenys pateikti interneto spetainėje www.ada.lt) ir nesutikti su pateiktų asmens duomenų tvarkymu. Jei norite gauti išsamią informaciją apie šių teisių įgyvendinimo tvarką, pateikite užklausą el. pašto adresu dataprotection@mvgroup.eu.

TAISYKLIŲ PAKEITIMAI

Pasiliekame teisę keisti Privatumo politikos nuostatas. Pranešimas apie pakeitimus arba papildymus bei naujausia Privatumo politikos versija bus skelbiama mūsų interneto svetainėje.

SLAPUKŲ RŪŠYS

Būtinieji ir funkciniai slapukai svetainėje reikalingi jos tinkamam veikimui užtikrinti, taip pat tam, kad galėtumėte joje naršyti ir būtų išsaugoti Jūsų pasirinkimai ir nustatymai, kurie pagerina Jūsų naršymo patirtį mūsų interneto svetainėje. Be šių slapukų svetainė veiktų ne taip sklandžiai, kaip turėtų. Svetainėje naudojamų būtinųjų ir funkcinių slapukų rūšys:

Pavadinimas Paskirtis Galiojimo laikotarpis Tipas
policy, policy-accepted Šis slapukas skirtas  atpažinti vartotojo slapukų nustatymus. 1 metai HTTP
legalSlapukas, naudojamas svetainės lankytojo patvirtinimui apie tam tikrą amžių gauti.  7 dienos HTTP
wp-wpml_current_language
Šis slapukas išsaugo vartotojo kalbos pasirinkimą. 1 diena HTTP

Statistikos slapukai renka anoniminę informaciją, kuri leidžia nustatyti svetainės vartotojų skaičių, jų apsilankymo periodiškumą. Naudojant statistikos slapukus surinkta informacija padeda tobulinti svetainės veikimą. Svetainėje naudojamų statistikos slapukų rūšys:

Pavadinimas Paskirtis Galiojimo laikotarpis Tipas
_ga Šis slapukas skirtas rinkti nuasmenintą informaciją apie tai, kaip lankytojai naudojasi svetaine. Slapuko dėka registruojamas unikalus ID, kuris naudojamas statistiniams duomenims apie tai, kaip lankytojas naudoja svetainę, kurti. 2 metai HTTP
_gat Šis slapukas skirtas rinkti nuasmenintą informaciją apie tai, kaip lankytojai naudojasi mūsų svetaine. Slapukas naudojamas „Google Analytics“, kad būtų galima padidinti prašymų skaičių. Iki sesijos pabaigos HTTP
_gid Šis slapukas skirtas rinkti nuasmenintą informaciją apie tai, kaip lankytojai naudojasi mūsų svetaine. Slapuko dėka registruojamas unikalus ID, kuris naudojamas statistiniams duomenims apie tai, kaip lankytojas naudoja svetainę, kurti. Iki sesijos pabaigos HTTP

Rinkodaros slapukais fiksuojami apsilankymai svetainėje, jos puslapiuose ir nuorodose. Naudojant rinkodaros slapukus surinkta informacija padeda svetainės lankytojui pateikti jį labiausiai dominančią reklamą. Svetainėje naudojamų rinkodaros slapukų rūšys:

Pavadinimas Paskirtis Galiojimo laikotarpis Tipas